•  

   

   

   

   

  Daniella Wellens

  Systemisch Counselor

  In mijn praktijk kan je terecht voor individuele begeleiding en partnerrelatie begeleiding. Daarnaast help ik ook gezinnen in het kader van gezinsbegeleiding!

 • Vrijwel iedereen kent moeizame perioden in het leven. Perioden waarbij je behoefte kunt hebben aan persoonlijke ondersteuning. Als systemisch counselor kan ik je helpen om achter de blokkades te komen die je verhinderen om gelukkig te zijn en om het leven te leiden zoals jij dat zelf graag wilt. Samen op het tempo van de cliënt inzicht verkrijgen in het eigen handelen, denken en voelen. Zicht krijgen op de complexiteit van de probleemsituaties die men vaak alleen niet meer kan overzien. De cliënt tools aanbieden om hun eigen handelen en functioneren te verbeteren. Om terug veerkracht te krijgen.

 • Mijn expertise

  broken image

  Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in de blokkades die jou verhinderen om gelukkig te zijn en het leven te leiden zoals jij dat zelf graag wilt.

  broken image

  Als systemisch counselor geef ik gezinnen inzicht en ondersteuning bij gebeurtenissen die het gezinsleven verstoren.

  broken image

  Bij relatiebegeleiding bied ik hulp bij conflicten en moeilijkheden, als die een groot deel van je relatie gaan uitmaken.