•  

   

   

   

   

   

  Daniella Wellens

  Systemisch Counselor

   

  In mijn praktijk kan je terecht voor individuele begeleiding en partnerrelatie begeleiding. Daarnaast help ik ook gezinnen in het kader van gezinsbegeleiding!

 • broken image

  Ik ben Daniella, geboren in 1978, getrouwd en mama van 2 prachtige zonen. Ik ben van kinds af aan al heel nieuwsgierig geweest, naar wat er gebeurt rondom een persoon. Later kwam ik erachter dat die nieuwsgierigheid een oprechte belangstelling is. Ik heb Gezinswetenschappen gestudeerd aan het HIG in Brussel, nu het Odisee. In mijn werkloopbaan heb ik steeds met ouderen en jongeren en het gezin gewerkt. Daarbij vond ik het brede systeem altijd belangrijk en de communicatie tussen hen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik als pedagogisch medewerker gebeten werd door het systemisch denken. Ik ben de opleiding Procesgericht en systeemtheoretisch werken met individuen gestart binnen de interactie Academie en heb daarna de opleiding Partnerrelatietherapie, met zeer sterke mooie feedback van de docente, afgerond.

   

  "Ik vind dat ieder mens uniek is. Er bestaan geen standaardoplossingen. Iedere cliënt heeft recht op een individuele en originele benadering."

   

  Ik werk bij Pactum Jeugdzorg te Horn. Als ambulant medewerker, gezinsondersteuner geef ik opvoedondersteuning en -advies aan het gezin/ systeem. Het mede opstellen en realiseren van het plan van aanpak en het hiertoe verlenen van complexe individuele en /of gezinssbegeleiding, zodanig dat op basis daarvan de opvoeding en begeleiding optimaal tot zijn recht kunnen komen en een veilige opgroeisituatie voor de jongere is gerealiseerd.

   

  In januari 2015 ben ik als gezinstherapeut in de groepspraktijk Aleph gaan werken en ben ik in augustus 2017 mijn eigen praktijk gestart als Systemisch Counselor.

  broken image
 • broken image

  Lidmaatschap BVRGS

  Belgische Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en Systeemcounseling