•  

   

   

   

   

  Daniella Wellens

  Systemisch Counselor

  In mijn praktijk kan je terecht voor individuele begeleiding en partnerrelatie begeleiding. Daarnaast help ik ook gezinnen in het kader van gezinsbegeleiding!

 • Het counselingproces

  Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we voornamelijk in kaart brengen welke lasten er ervaren worden en waar we de komende periode rond gaan werken. Er worden samen afspraken gemaakt die de basis vormen voor een counselingproces. Op het tempo en het ritme van de cliënt. Op afspraak zullen er verschillende individuele gesprekken plaatsvinden. Er volgt na een aantal sessies een evaluatiemoment en een afrondingsgesprek.

  Partnerrelatie Counseling

  Voor de partnerrelatiecounseling wordt na het kennismakingsgesprek afspraken om de 2 weken ingepland. Het wilt niet zeggen dat het koppel altijd samen aanwezig moet zijn. Zo kunnen er ook, in overleg, individuele gesprekken plaatsvinden. Na een aantal sessies volgt er een evaluatiemoment om te kijken waar jullie als koppel staan en hoe verder.

  Mits iedere benadering, individueel, gezins- en of relatiebegeleiding anders verloopt, kan ik er geen bepaald aantal sessies op zetten hoelang een proces loopt, omdat ieder cliënt zijn/ haar proces anders verloopt.

  Nieuwe autoriteit

  Na het kennismakingsgesprek worden er 4 sessies op 4 weken ingepland om de 4 ankers van NA/ GV uit te leggen en in te zetten bij de jongere. Daarna volgen nog evaluatiemomenten en een afrondingsgesprek.

   

  Tarieven

  Individuele gesprekken duren steeds 50 minuten aan een tarief van 55 euro.

  Gezins- en relatiegesprekken duren steeds 1 uur en 20 minuten aan een tarief van 75 euro.

 • Mijn expertise

  broken image

  Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in de blokkades die jou verhinderen om gelukkig te zijn en het leven te leiden zoals jij dat zelf graag wilt.

  broken image

  Als systemisch counselor geef ik gezinnen inzicht en ondersteuning bij gebeurtenissen die het gezinsleven verstoren.

  broken image

  Bij relatiebegeleiding bied ik hulp bij conflicten en moeilijkheden, als die een groot deel van je relatie gaan uitmaken.